Blå Design logo
Om Oss

Om Oss

Blå Design ble startet i 2001 og jobber med visuell kommunikasjon og merkevarebygging til digitale og trykte flater. Vi har et faglig og strategisk sterkt miljø, bestående av designere med variert bakgrunn.

Som kunde jobber du tett og direkte med engasjerte designere. Våre gjennomarbeidede prosesser gjør at vi får god innsikt i dine utfordringer og ambisjoner. På den måten kan vi skape design som gjør deg tydelig og gir resultater.

Vi er til for deg som kunde. Vi jobber for at du skal lykkes og gir oss ikke før du er fornøyd.
Engasjement og yrkesstolthet

Engasjement og yrkesstolthet

Vi finner fellesskap i høy arbeidsmoral, grundige prosesser og et felles syn på verdien av godt design. Sammen gir vi kunden en god opplevelse ved å være personlige og engasjerte, lytte og stille spørsmål.

Innsikt og differensiering

Innsikt og differensiering

I Blå Design ser vi styrken ved å være forskjellig. Basert på innsikt, strategisk tilnærming og godt håndverk utvikler vi unike, autentiske og resultatorienterte løsninger.

Utseende, tale og oppførsel

Utseende, tale og oppførsel

En merkevare er mer enn bare en logo. Vi jobber for at din merkevare oppfattes konsist, formidler de rette verdiene og skaper assosiasjoner som målgruppen kan identifisere seg med, på tvers av alle flater.

Siden 2001 har vi hjulpet et bredt spekter av merkevarer med resultatorientert design.